Μινι face lift ( νήματα)

Το mini face lift αποτελείται από θεραπείες μικρής διάρκειας, ελάχιστα επεμβατικές, με μηδαμινό χρόνο ανάρρωσης και με πολύ καλή αποτελεσματικότητα.

Πληροφορίες

Το mini face lift αποτελείται από θεραπείες μικρής διάρκειας, ελάχιστα επεμβατικές, με μηδαμινό χρόνο ανάρρωσης και με πολύ καλή αποτελεσματικότητα, που να διαρκεί, αποτελούν σήμερα το ζητούμενο των περισσοτέρων ασθενών που θέλουν να βελτιώσουν την εικόνα του προσώπου τους. Κυρίως συνδυάζονται τα fillers υαλουρονικού και τα ενέσιμα νήματα ( threads) τα οποία είναι μια πολύ σύγχρονες και ιδιαίτερα αποτελεσματικές επεμβατικές διαδικασίες της Αισθητικής ή Κοσμητικής Δερματολογίας.

 

Με την πάροδο των χρόνων και ειδικά τη τελευταία δεκαετία η βελτίωση της ποιότητας των υλικών και των τεχνικών εφαρμογής από τις εταιρείες παραγωγής τους οι παρενέργειες από από την ποιότητητα των υλικών έχουν εκλείψει! Η παραγωγή νημάτων πολυδιοξανόνης (PDO) τα οποία εφαρμόζονται πολύ ευκολότερα έκανε τη θεραπεία ιδιαίτερα δημοφιλή. Όσο για τα fillers υαλουρονικού βελτιώνονται ως προς το ιξώδες και την ελαστικότητά τους κάθε χρόνο χαρίζοντας φυσικό αποτέλεσμα μετά την εφαρμογή τους.

 

Η θεραπεία έχει εξαιρετικά αποτελέσματα

 

Ουσιαστικά, τα ενέσιμα και τα νήματα προκαλούν βιοχημική διέγερση (παραγωγή κολλαγόνου, ελαστικών ινών κ.α.) και ανόρθωση των ιστών. Η εφαρμογή τους έχει ως αποτέλεσμα ένα δέρμα λαμπερό, φωτεινό και ξεκούραστο. Η ανορθωτική τους δύναμη εξαρτάται από τα υλικά και τη μέθοδο εφαρμογής, γι’αυτό και δεν είναι τόσο απλή υπόθεση όσο φαίνεται.

 

Τα ενέσιμα νήματα δεν αντικαθιστούν το υαλουρονικό οξύ, μπορεί όμως μετά την εφαρμογή τους, να μειώσουμε τον όγκο (την ποσότητα δηλαδή) του υαλουρονικού οξέως που θα χρειαστούμε για να βελτιώσουμε την εικόνα του προσώπου. Αυτό όμως που είναι πολύ σημαντικό είναι ότι, οι 2 μέθοδοι(νήματα και υαλουρονικό οξύ), συνδυάζονται άριστα και αλληλοσυμπληρώνονται ιδανικά στα χέρια του Δερματολόγου.

 

Το αποτέλεσμα όμως εξαρτάται από πολλούς παράγοντες:

  • Την ηλικία του ασθενούς (όσο μεγαλύτερη, τόσο μικρότερη η αποτελεσματικότητα).
  • Το σχήμα του προσώπου (τετράγωνο, τριγωνικό, ωοειδές κ.α).
  • Την ποιότητα του δέρματος & την ελαστικότητα του δέρματος
  • Την ανατομική εντόπιση
Μετάβαση στο περιεχόμενο