Γιώργος Τύρος - Δερματολόγος Αφροδισιολόγος - portrait
Γιώργος Τύρος - Δερματολόγος Αφροδισιολόγος - Νέα Σμύρνη - profile

Dr Γιώργος Τύρος MD

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Ο Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Γιώργος Τύρος γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στην Πάντοβα Ιταλίας, όπου αποφοίτησε με κλινοεργαστηριακή πτυχιακή εργασία στην δερματοσκόπηση. Εργάστηκε στο νοσοκομείο Charite του Βερολίνου για την απόκτηση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος. Υπηρέτησε σε ΜΚ στην Κύπρο ως ιατρός μονάδας και έκανε το αγροτικό του στο Αρχοντοχώρι Αιτωλοακαρνανίας. Απέκτησε την ειδικότητα του Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου αφού εργάστηκε στα νοσοκομεία Αλεξάνδρα και Ανδρέας Συγγρός.  Συνεργάζεται με δερματολογικές κλινικές στην Αγγλία όπου και εργάστηκε ως Consultant στα νοσοκομεία του Watford, Amersham και Hillingdon.   Eκπονεί τη διδακτορική του διατριβή στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει ειδικό ενδιαφέρον για τη δερματοσκόπηση και τη χειρουργική Δέρματος, τα Αυτοάνοσα Δερματικά Νοσήματα και την Αφροδισιολογία.

Μέλος των εταιριών:

  • American Academy of Dermatology, International fellow, AAD
  • European Academy of Dermatology and Venereology EADV
  • Hellenic Society of Dermatologic Surgery
  • Hellenic Dermoscopy Society
  • Hellenic Antiaging Academy
  • Hellenic Society of Dermatology and Venereology

“Με έμφαση στη διαρκή ενημέρωση, επιδιώκουμε οι θεραπευτικές λύσεις που προτείνονται να είναι όσο το δυνατό απλουστευμένες και φιλικές για τον ασθενή, ακουλουθώντας τις σύγχρονες θεραπευτικές τάσεις.”

Μετάβαση στο περιεχόμενο