Αφαίρεση τατού με Pico laser

Η αφαίρεση τατουάζ δεν είναι εύκολη υπόθεση. Χρειάζεται εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, πλήρη κλινική εξέταση, εμπειρία, εξειδίκευση και λεπτό χειρισμό από άρτια καταρτισμένο δερματολόγο. Φροντίζουμε για την αφαίρεση ακόμη και του πιο απαιτητικού τατουάζ με απόλυτη ασφάλεια και μέγιστη αποτελεσματικότητα. Διαθέτουμε την επαναστατική συσκευή τεχνολογίας PICO LASER, την καλύτερη που υπάρχει στον κόσμο από άποψη καινοτομίας, άνετης διαδικασίας και βέλτιστου αποτελέσματος.

Η αφαίρεση τατουάζ είναι ιατρική πράξη

Προετοιμασία

Πριν από την εφαρμογή πραγματοποιούμε:

Πλήρη δερματολογική εξέταση, κατά την οποία αξιολογούμε την παλαιότητα, το είδος του τατουάζ, το χρώμα, την ποιότητα της χρωστικής, την ανατομία της  περιοχής και τον τύπο του δέρματος.

Λεπτομερειακή ψηλάφηση της περιοχής για να εντοπίσουμε ύπαρξη ουλών ή σκλήρυνσης, γεγονός που υποδεικνύει πιθανή αλλεργική αντίδραση, αλλά και τυχόν μελάνωμα ή άλλη μορφή δερματικού καρκίνου, που μπορεί να έχει αναπτυχθεί κάτω από το τατουάζ και δεν είναι ορατό.

Προετοιμασία για ασφαλή διαδικασία με την χρήση από τον ασθενή ειδικών προστατευτικών γυαλιών.

Γιώργος Τύρος - Δερματολόγος Αφροδισιολόγος - Νέα Σμύρνη - laser treatments

Pico laser

Το Pico παράγει 2 μήκη κύματος, μία δέσμη στο υπέρυθρο φάσμα (1064 nm) και μία δεύτερη δέσμη (532 nm) η οποία είναι χρήσιμη και για επιφανειακές δερματικές βλάβες. Τα  Pico λειτουργούν σε πάρα πολύ σύντομους παλμούς με υψηλές όμως εντάσεις ενέργειας.

Εξαιτίας της μακρόχρονης έκθεσης στον ήλιο αλλά και με την πάροδο του χρόνου μπορεί να εμφανιστούν στο δέρμα σκούρες κηλίδες. Συχνά, οι ασθενείς ανησυχούν γι’ αυτές αφού δεν ξέρουν αν είναι ή όχι καλοήθεις.

Ο δερματολόγος με τη βοήθεια του δερματοσκόπιου θα δει ποιες βλάβες μπορούν να θεραπευτούν με το Pico.  Με μερικές βολές στη βλάβη αυτή πραγματοποιείται εξάχνωση και παραμένει μόνο μια πολύ λεπτή κρούστα η οποία  μέσα σε 2 μέρες θα υποχωρήσει.

Πρόκειται για μια ευγενική προς το δέρμα και παράλληλα μια πολύ αποτελεσματική θεραπεία των μελαγχρωματικών βλαβών. Η χρωστική, στη συνέχεια, αποβάλεται από τον οργανισμό, ο οποίος είναι απόλυτα ασφαλής. Μετά από σύντομη χρονική περίοδο, κατά την οποία έχουμε κάτι σαν «γρατζουνιά», το καινούργιο και υγιές δέρμα αποκαλύπτεται χωρίς όμως την ενοχλητική μελάγχρωση.

Μπλε, γκρι και μαύρου χρώματος ειδικά για tattoo μελάνιa,  αλλά και πράσινο μπορούν να αφαιρεθούν με ένα Pico. Είναι σημαντικό να γνωρίζει ο ενδιαφερόμενος ότι το χρώμα του τατουάζ αλλά και το βάθος της χρωστικής επηρεάζουν τη διάρκεια και το αποτέλεσμα της θεραπείας με laser.

Η αγωγή με λέιζερ περιλαμβάνει την επιλεκτική καταστροφή των μορίων μελανιού σε πάρα πολύ μικρά θραυσματα,  τα οποία στη συνέχεια απομακρύνονται από τα μακροφάγα κύτταρα και άρα αποβάλλονται από τον οργανισμό με φυσικό τρόπο.

Πολλαπλές συνεδρίες (5 ή και περισσότερες ) σε διάστημα τουλάχιστον 4 εβδομάδων είναι πιθανό  να είναι απαραίτητες για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων.

Η θεραπεία για αφαίρεση tattoo από τα φρύδια συνήθως επιτυγχάνεται ταχύτερα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο